Молитвы и заговоры ко Святой Троице 2018

В 2018 году день Святой Троицы будет в воскресенье – 27 мая, эта дата идет от 50-ти дневного отсчета от Пасхи. Праздник Святой Троицы – это во-первых день сошествия Святого Духа.

 

Из этого следует то, что и проводить этот день следует подобающе.Ни для кого не секрет, что это день лучше всего провести в церкви, молясь и читая молитвы, но если такой возможности нет, то это можно сделать и в домашних условиях.

Отмечать это торжество следует три дня (Пятидесятница, Духов и Богодухов день).

Какие молитвы читать на троицу дома: утренние молитвы

Молитвы и заговоры ко Святой Троице 2018

Востав от сна, прежде всякого другого дела, нужно стать благоговейно, представляя себя перед Всевидящим богом, и,совершая крестное знамение произнести:

Во имя Отца, и Сына, и святого Духа. Аминь.

Затем следует немного подождать, пока все чувства не придут в тишину и мысли не оставят все земное, и тогда надо произнести следующие молитвы, и со вниманием сердечным:

 

Молитва мытаря

Боже, милостив буди мне грешному.

Молитва предначинательная

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, молитв ради Пречистыя Твоея Матере и всех святых, помилуй нас, сообщает сайт Ros-Registr. Аминь. Слава Тебе, Боже наш, слава Тебе.

 

Какие молитвы читать на троицу дома: молитвы на весь день

 

Святая Троице, помилуй нас;

Господи, очисти грехи наша;
Владыко, прости беззакония наша;
Святый, посети и исцели немощи наша, имене Твоего ради.

Господи, помилуй, сообщает сайт Therussiantimes. Господи, помилуй. Господи, помилуй.
Слава Отцу и Сыну и Святому духу и ніне и присно и во веки веков.

Молитвы Святому Духу Пресвятой Троицы

Царю Небесный, Утешителю всеблагий, Душе истины,
от Отца предвечно исходяй и в Сыне выну почиваяй,
независтный Источниче дарований Божественных, разделяя их коемуждо,
якоже хощеши, Им же и мы недостойнии освятихомся и назнаменани есмы в день крещения нашего!

Призри на молитву раб Своих, прииди к нам, вселися в ны, и очисти душы наша,
да будем уготовани в жилище Пресвятыя Троицы.

Пресвятая Троице, единосущная Державо, всех благих Вина, что воздадим Тебе за вся, яже воздала еси нам грешным и недостойным прежде, неже на свет произыдохом, за вся, яже воздаеши коемуждо нас по вся дни, и яже уготовала еси всем нам в веце грядущем!

 


Подобаше убо, за толикия благодеяния и щедроты, благодарити Тя не словесы точию, но паче делы, храняще и исполняюще заповеди Твоя: мы же, страстем нашим и злым обычаем внемше, в безчисленныя от юности низвергохомся грехи и беззакония. Сего ради, яко нечистым и оскверненным, не точию пред Трисвятое лице Твое безстудно явитися, но ниже имени Твоего Пресвятаго изрещи довлеяше нам, аще бы не Ты Сама благоизволила, во отраду нашу, возвестити, яко чистыя и праведныя любящи, и грешники кающияся милуеши и благоутробне приемлеши, стало известно Rosregistr. Призри убо, о Пребожественная Троице, с высоты Святыя Славы Твоея на нас, многогрешных, и благое произволение наше, вместо благих дел, прииими; и подаждь нам духа истиннаго покаяния, да возненавидевше всякий грех, в чистоте и правде, до конца дней наших поживем, творяще пресвятую волю Твою и славяще чистыми помыслы и благими деяньми сладчайшее и великолепое имя Твое. Аминь.